Zogan masaža lica

Jeste li primjetili da vam je koža lica sve opuštenija s vremenom, i da ujutro izgledate umorno? Nakon tridesete godine, osim preparativne kozmetike koja je must have, svakako je dobro svom licu posvetiti više pažnje. Danas vam donosimo super masažu za lice koja potječe iz Japana pod imenom Zogan masaža. Ova masaža u posljednje vrijeme stječe sve veću popularnost širom svijeta.

O Zogan masaži

Zogan masaža je vrlo jednostavna, i možete ju sami naučiti već nakon par puta što pogledate ovo video objašnjenje. Pokreti vam uđu u naviku i vrlo ju je lako uklopiti u svakodnevnu rutinu. Ona pomlađuje lice, uklanja otečenost, smanjuje bore na licu i čelu, a koža postaje glatka i podatna – posebice ako koristite kvalitetno ulje ili serum prilikom masaže, što se i preporuča da vam koža bude podatna prilikom same masaže. Svaki pokret Zogan masaže koristi za pojedini dio lica, pa onaj dio na kojem vam je potreban veći učinak slobodno možete više tretirati od ostalih dijelova lica, recimo poteze koji smanjuju podbradak.

Rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna

Nakon dva tjedna svakodnevne samomasaže, mogli biste primijetiti prve pozitivne rezultate:

  • Zogan limfna masaža aktivira izlučivanje toksina, poboljšava cirkulaciju krvi u tkivima i oslobađa ga od viška tekućine.
  • Dubinska masaža mišića lica, koja uključuje tehniku ​​ručne terapije, opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne žile lica, jača ih i revitalizira, zateže konture lica.
  • Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno) omogućit će vam značajno podmlađivanje kože, uklanjanje malih i značajno smanjenje dubokih bora. Riješit ćete se natečenosti, krugova oko očiju i podbradka.

Zogan masažu, kao što smo spomenuli, treba izvoditi uz upotrebu ulja ili masažne kreme, koja se nanosi na prethodno očišćeno lice.

Preporuča se koristiti pamučno ulje pod nazivom “zlatno ulje”. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Također je bogat fitosterolima, što mu daje trajnost. Omogućuje mu lako upijanje u kožu. Ostavlja poseban osjećaj glatkoće, vrlo je lagane teksture i brzo upija kožu. Ako ne pronađete ulje sjemenki pamuka, slobodno možete upotrijebiti drugo biljno ulje, prikladno za kožu lica. Kokosovo djevičansko ulje je isto odličan izbor, obzirom da lijepo miriši, i odlično reagira na

Pričekajte s masažom ako imate prehladu – kontraindikacije za izvođenje masaže su bolesti limfnog sustava i kožne bolesti lica te ako imate prehladu, curenje iz nosa i vrućicu. Prilikom upaljenih sinusa masaža bi vas mogla čak i boljeti.

Učinite nešto lijepo za svoje lice i odvojite svakodnevno deset minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u pomlađivanju!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top